Winkel

Welkom in onze plantenwinkel     


Wij, van BJTuinidee zijn in 2013 gestart met een verkooppunt voor tuinplanten, heesters en bomen en kamerplanten aan de Zuidwenk in Spakenburg Bunschoten.
U kunt bij ons ‘gewoon’ terecht, wij verkopen alles wat groeit en bloeit rondom uw huis.

Sedert 1 september 2017 zijn wij verhuisd naar de overkant van de straat. Daar hebben wij meer verkoopruimte en niet alleen buiten op het terrein maar dus ook voor binnen planten en artikelen. Wij verkopen dus niet alleen buitenplanten zoals de naam doet vermoeden en men vooral vaak denkt als ze langs rijden. Wij leveren ook binnen beplanting, kamerplanten bloempotten bestrijdingsmiddelen en de nodige aanverwante artikelen. Wilt u grote kamerplanten aanschaffen dan is dit zelfs in overleg mogelijk. Wij kunnen u adviseren. Neem foto(s) mee van de situatie en desnoods komen wij op locatie kijken zodat wij u kunnen helpen met uw wensen.


Bij BJTuinidee kunt u uw vragen persoonlijk stellen, een opdracht plaatsen en uw ideeën delen en eventueel direct beleven. Wij willen graag een persoonlijk contact met de klant en een vakkundig idee en/of advies aan de hand doen. Met een grondoppervlakte van 380m² kunnen wij het nodige aan tuinplanten, heesters en enkele bomen aan u tonen.
Is wat u zoekt niet op voorraad? Wij leveren ook op bestelling en kunnen het geheel bij u thuis bezorgen binnen een straal van 10km.

Wilt u dat wij thuis of bij uw bedrijf langkomen? Dat is mogelijk en dit allemaal om u van een goed advies te kunnen voorzien. U kunt daarna eventueel zelf aan de slag gaan, maar wij kunnen u ook helpen bij de uitvoering.

In de winkel maken wij ook regelmatig gebruik van thuis gemaakte foto’s en/of een moodboard. Dit kan handig zijn voor het complete plaatje. Dus neem deze gerust mee en kom naar: 

  BJTuinidee, want daar begint een mooie tuin!

BJTuinidee

Zuidwenk 39
3751 CB  Bunschoten-Spakenburg

(Aan de rotonde, tegenover fietsenwinkel Steven Koelewijn, Bike Totaal)
komt u vanuit Baarn volg dan de borden industrieterrein Zuidwenk

Tel.:06-21588781

Onze openingstijden zijn seizoensgebonden. In de winter is de winkel de gehele maand januari gesloten. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons zoeken.