BJTuinidee Bunschoten

BartJan Speller, eigenaar van BJTuinidee, is ruim twintig jaar als hovenier werkzaam geweest en een persoon die zijn vak verstaat. Hij heeft het tuinieren met de paplepel ingegoten gekregen van zijn opa. Het vak zit hem letterlijk in zijn genen.
Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij meerdere gerenommeerde hoveniersbedrijven, en hij is ook productioneel en uitvoerend actief geweest voor- en achter de schermen voor tv-programma’s.
Sinds 2011 heeft hij zijn eigen adviesbureau. U kunt u hem bereiken voor tuinadvies en of een tuinontwerp op het bedrijf BJTuinidee aan de Zuidwenk 39 te Bunschoten.
                   Daar op de rotonde bevind zich hun winkel met binnen-en buitenplanten en runt hij samen met zijn vrouw Bianca dit kleinschalige tuincentrum. (Zie hoofdstuk winkel )


Visie

Wij vinden het belangrijk dat u het het hele jaar door kan genieten van een fraaie buitenruimte of huiskamer, of zelfs mogelijk uw kantoor en ongeacht de grootte ervan. Voor het ervaren van schoonheid in de open lucht tijdens de verschillende seizoenen, is het cruciaal dat u zich kunt vinden in het ontwerp en in de beplanting. De ervaring die u binnen wilt ervaren, welke vaak gehoord, is het levendige groene gevoel alsof u zich in de natuur bevindt.
Tenslotte investeert u in uw leefruimte voor buiten en of binnen in uw huis. En dan dient u er ook optimaal plezier aan te kunnen beleven.

Zoals het interieur van uw huis een afspiegeling is van karakter en interesses van de bewoner(s), zo zou de buitenruimte een verlengde behoren te zijn van uw interieur. Wanneer het buiten ook als thuis’ aanvoelt, krijgt het genieten van en in de natuur meer verdieping en wie weet, krijgt u te zijner tijd, als u dat nog niet heeft, zelf de verzorging van uw planten in de vingers!