Welkom in onze 'kleurrijke winkel     

Wij, van BJTuinidee zijn in 2013 gestart met een verkooppunt voor tuinplanten, heesters en bomen aan de Zuidwenk 39 in Spakenburg Bunschoten.
U kunt bij ons 'gewoon' terecht, wij verkopen alles wat groeit en bloeit rondom uw huis.

Sinds 1 september 2017 zijn wij verhuisd naar de overkant van de weg en hebben wij meer ruimte zo verkopen wij nu niet alleen buitenplanten maar ook binnenplanten, kamerplanten.

Bij BJTuinidee kunt u uw vragen persoonlijk stellen, uw ideeën delen en eventueel direct beleven. Wij willen graag een persoonlijk contact met de klant en een vakkundig idee en/of advies aan de hand doen. Met een grondoppervlakte van 380m² kunnen wij het nodige aan tuinplanten, heesters en enkele bomen aan u tonen.
Is wat u zoekt niet op voorraad? Wij leveren ook op bestelling en kunnen het geheel bij u thuis bezorgen binnen een straal van 10km.

                                                                                Winkel website 2015 1

Wilt u dat wij thuis of bij uw bedrijf langkomen? Dat is mogelijk en dit allemaal om u van een goed advies te kunnen voorzien. U kunt daarna eventueel zelf aan de slag gaan, maar wij kunnen u ook helpen bij de uitvoering.

In de winkel maken wij ook regelmatig gebruik van thuis gemaakte foto's en/of een moodboard. Dit kan handig zijn voor het complete plaatje. Dus neem deze gerust mee en kom naar: 

  BJTuinidee, want daar begint een mooie tuin!

 

                                                         Zomer 6 JULI 2013 4                                               

BJTuinidee

Zuidwenk 39
3751 CB  Bunschoten-Spakenburg

(Aan de rotonde, tegenover fietsenwinkel Steven Koelewijn, Bike Totaal)
komt u vanuit Baarn volg dan de borden industrieterrein Zuidwenk

Tel.:06-21588781

 

Onze openingstijden zijn seizoensgebonden. In de winter is de winkel de gehele maand januari gesloten. Voor vragen kunt u te allen tijde contact met ons zoeken.