Welkom in onze tuinwinkel     Zomer 6 JULI 2013 7

Nee, wij van BJTuinidee hebben geen online winkel, maar wij hebben een buitenruimte met tuinplanten. Wij zijn gevestigd op het terrein van Frelu Buitengewoon in Bunschoten en zijn in 2013 gestart met een verkooppunt voor tuinplanten, heesters en bomen.  U kunt bij ons 'gewoon' terecht, wij verkopen alles voor een complete tuin. Voor binnenplanten kunt u niet bij ons terecht omdat wij niet over binnenverkoopruimte beschikken.

Bij BJTuinidee kunt u uw vragen persoonlijk stellen, uw ideeën delen en eventueel direct beleven. Wij willen graag een persoonlijk contact met de klant en een vakkundig idee en/of advies aan de hand doen. Met een grondoppervlakte van 155m² kunnen wij het nodige aan tuinplanten, heesters en enkele bomen aan u tonen. Is wat u zoekt niet op voorraad? Wij leveren ook op bestelling en kunnen het geheel bij u thuis bezorgen binnen een straal van 10km.

                                                                                Winkel website 2015 1

Wilt u dat wij thuis of bij uw bedrijf langkomen? Dat is mogelijk en dit allemaal om u van een goed advies te kunnen voorzien. U kunt daarna eventueel zelf aan de slag gaan, maar wij kunnen u ook helpen bij de uitvoering.

In de winkel maken wij ook regelmatig gebruik van thuis gemaakte foto's en/of een moodboard. Dit kan handig zijn voor het complete plaatje. Dus neem deze gerust mee en kom naar: 

  BJTuinidee, want daar begint een mooie tuin!

 

                                                         Zomer 6 JULI 2013 4                                               

BJTuinidee

Zuidwenk 41

3751 CB  Bunschoten-Spakenburg

(Aan de rotonde, tegenover fietsenwinkel Steven Koelewijn, Bike Totaal)

Tel.:06-21588781

 

Onze openingstijden zijn seizoensgebonden. In de winter is de winkel gesloten: vanaf kerst tot 1 maart.
Voor al uw andere vragen kunt u te allen tijde contact met ons zoeken.