Presentatie

Met 'presentatie' willen wij u vertellen dat BartJan ook op een locatie's komt om zijn kennis te presenteren. Bijvoorbeeld op een gezellige markt, een bedrijfsfeest of zoals hieronder bij een collega tuincentrum.

Hij zal dan de klant, op vakkundige wijze adviseren en eventueel wat handreikingen geven. Hen helpen met de juiste keuze te maken voor bijvoorbeeld een tuinplant. En of verder kan hij alle vragen, op het groene vlak die eventueel betrekking hebben op de tuin, zo duidelijk mogelijk beantwoorden.

Hij adviseert niet alleen, maar creeert eventueel onderwijl, mooie frisse creatie's. Ter plekke kan hij dan mooie bloembakken opmaken. Geheel naar smaak en keuze van de klant. Hierbij geeft hij vaak de klant een prettig groen kleurrijk' gevoel mee naar huis.

Kortom BartJan kan dus als 'presentator ingezet worden. En als u eens iets anders wenst op een door u zelf georganisseerd evenement'?

Heeft u een bedrijfsfeest waarbij u uw personeel en of klant op groen gebied iets speciaals wenst mee te geven, dan kan juist hij daarvoor zorgen.

 

 

DSC 3510      DSC 3515

 

    20141012 145947            DSC 3511